Sponsorlu Bağlantılar
Tavuk Nohutlu Pilav
Malzemeler
2 su bardağı pirinç
4 su bardağı su
2 su bardağı haşlanmış nohut
1 adet tavuk bulyon
Yarım tatlı kaşığı tuz
2 adet tavuk göğsü
Tereyağ ve sıvı yağ
Hazırlanışı
Bir kaşık tereyağ ile biraz sıvı yağ karışımda yıkanmış pirinçleri kavurun, sonra nohutları ilave edip tuz ve bulyon katıp kavurun suyunu ilave ederek pişirin. Diğer tarafta tavukları küçük küçük doğrayın sıvı yağda kavurun. Demlenen pilavı kalıba koyup bastırıp ters çevirin. Üzerine pişen tavuk etlerini koyup servis yapın. Afiyet olsun.
Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler
2 su bardağı pirinç
4 su bardağı su
2 su bardağı haşlanmış nohut
1 adet tavuk bulyon
Yarım tatlı kaşığı tuz
2 adet tavuk göğsü
Tereyağ ve sıvı yağ
Hazırlanışı
Bir kaşık tereyağ ile biraz sıvı yağ karışımda yıkanmış pirinçleri kavurun, sonra nohutları ilave edip tuz ve bulyon katıp kavurun suyunu ilave ederek pişirin. Diğer tarafta tavukları küçük küçük doğrayın sıvı yağda kavurun. Demlenen pilavı kalıba koyup bastırıp ters çevirin. Üzerine pişen tavuk etlerini koyup servis yapın. Afiyet olsun.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments