Karaciğeri Ve Beyni Koruyan Daha Etkili Bir Karışım Bulamazsınız - Resimli Yemek Tarifleri

Column Left

Takip Et

10 Mart 2020 Salı

Karaciğeri Ve Beyni Koruyan Daha Etkili Bir Karışım Bulamazsınız

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Karaciğeri Ve Beyni Koruyan Daha Etkili Bir Karışım Bulamazsınız
Tek yapmanız gereken sabah içmek, Karaciğer ve Beyni koruyor, Damarlardaki pıhtılaşmayı engelleyip ömrü uzatıyor.
Evinizde kolayca hazırlayacağınız dünyanın en değerli sütü “Altın süt”ün mucizevi faydaları mevcut.
Bir çok hastalığa şifa olan bu karışım sadece iki malzemeyle hazırlanıyor. Kolon,sinir sistemi,kemik dokusu ve eklem ağrılarında kullanılan bitkisel bir tedavi yöntemidir.
Günümüzdeki bir çok insanın problemi romatizma ve artrite gibi eklem hastalıklarında da bu şifalı karışımı uygulayabiliriz. Süt bağışıklık sistemimizi güçlendirip,kansere karşı önlem alır.
Antik çağlardan günümüze kadar ulaşan alternatif tıbbın her alanında kullanılan zerdeçalın da antioksidan, antikanser ve vücut direncini arttırıcı özellikleri dışında 600’e yakın da yararı var.



Bu iki özel madde karışınca, vücudumuzdaki toksinleri temizlemede ve sindirim sistemimizi düzenlemede çok etkili bir mucize ortaya çıkıyor.
En önemli özelliklerinden bir tanesi bu karışımının romatizmal eklem ağrılarını tedavi edici özelliği olması. Aynı zamanda bu şifa kaynağı karışım aynı zamanda karaciğeri de temizleyici özellik taşıyor.

Bir diğer önemli faydası da bu karışım gece yatmadan önce tüketildiğinde yağlarınızı yakar. Ve eğer spor sonrası içilirse, kaslarınızı yenileyerek, vücudunuzu onarır, tazeler.
Aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirici özelliği bulunan altın süt, aynı zamanda kansere karşı da koruma sağlayan çok özel bir karışım.



Altın Süt Nasıl Hazırlanır?
* 40 gram zerdeçal (yaklaşık 3 yemek kaşığı)
* 1 su bardağından biraz daha az su (100-150 ml su)
* Süt
Yapılışı
Su ve toz zerdeçalı güzelce karıştırın. Karışımı bir cezve içinde ocağa alarak, yaklaşık 8 dakika kaynatın. Karışımın macun kıvamına gelmesi gerekiyor.
Eğer karışım macum kıvamına gelmeyip, katı bir hal alırsa bir miktar daha su ilave edebilirsiniz..
Macun kıvamına geldikten sonra ocağın altını kapatın. Hazırlanan karışım 40 gün boyunca buzdolabında muhafaza edin.
Kullanımı: Bu karışımdan her sabah ve her akşam, günde 2 defa 1 çay kaşığı macunu 1 bardak süt ile karıştırarak tüketiniz.

Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla kişinin faydalanması için, beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen…
https://www.bilgidoktoru.com
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments