Sponsorlu Bağlantılar
Muzlu Magnolia
@lezizsofralar teşekkürler
1litre süt
2 yemek kasigi un
2 yemek kasigi nisasta
1 paket krema(200ml)
1 su bardagindan bir parmak eksik tozseker
1 adet yumurta
2 paket eti burcak bisküvi
4 adet muz
Süslemek icin Antepfistigi
Yapilisi:
Öncelikle tencereye süt,un,nisasta,yumurta ve tozseker alinip topak kalmayacak sekilde karistirilip ocaga alinir.Ocakta koyulasana dek sürekli karistirilip kaynamaya baslayinca ocaktan alinir daha sonra üzerine kremasi eklenip ister mikserle istersenizde cipici yardimi ile krema muhallebiye yedirilir.
Bisküviler rondodan gecirilip hazirlanir muz dilimlenir ve kuplara öncelikle birer kasik bisküvi alinir ardindan muz dilimlerinden kenarlara gelecek sekilde dizilir ortalarina birer kepce muhallebiden eklenir kuplar dolana dek ayni islem yapilir en üstüne servis ederken muz dilimleri ve istege bagli antepfistigi serpistirilerek servis edilir.
Sponsorlu Bağlantılar
@lezizsofralar teşekkürler
1litre süt
2 yemek kasigi un
2 yemek kasigi nisasta
1 paket krema(200ml)
1 su bardagindan bir parmak eksik tozseker
1 adet yumurta
2 paket eti burcak bisküvi
4 adet muz
Süslemek icin Antepfistigi
Yapilisi:
Öncelikle tencereye süt,un,nisasta,yumurta ve tozseker alinip topak kalmayacak sekilde karistirilip ocaga alinir.Ocakta koyulasana dek sürekli karistirilip kaynamaya baslayinca ocaktan alinir daha sonra üzerine kremasi eklenip ister mikserle istersenizde cipici yardimi ile krema muhallebiye yedirilir.
Bisküviler rondodan gecirilip hazirlanir muz dilimlenir ve kuplara öncelikle birer kasik bisküvi alinir ardindan muz dilimlerinden kenarlara gelecek sekilde dizilir ortalarina birer kepce muhallebiden eklenir kuplar dolana dek ayni islem yapilir en üstüne servis ederken muz dilimleri ve istege bagli antepfistigi serpistirilerek servis edilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments