Sponsorlu Bağlantılar
Fırında Orman Kebabı
Tarifi için @gulerinyemeklerii/ teşekkürler
300 gr kuşbaşı doğranmış dana eti
2 adet patlıcan
2 adet patates
2 adet havuç (haşlamış)
1 tane kuru soğan
4-5 adet çarliston biber
2 adet kırmızı kapya biber
2 adet domates(yemeklik doğranmış)
2 yemek kaşığı haşlanmış bezelye
Tuz,karabiber,pulbiber
✅Sosu için:
1 yemek kaşığı domates ve biber salçası (karışık)
2 su bardağı su
✅Dana eti yemeklik doğranmış soğan ile
düdüklü tencerede önce bir miktar kavrulur.
Ardından çok az su ilavesiyle pişirilir.
✅Çok su olmamasına dikkat edin
✅Patlıcan, patates, çarliston ve kapya biberler kuşbaşı doğranıp Kızgın yağda kızartılır
Ve havlu peçetenin üzerinde fazla yağı alınır ✅Büyük borcamın içerisine fazla yağı alınan sebzeler, haşlanmış havuç ve et konup fazla ezmeden harmanlanır
Üzerine yemeklik doğranmış domates ve bezelyeler de eklenir
Tuz, karabiber ve pul biber serpiştirilir ✅Sosu için salça ve su iyice karıştırılır,yemeğin üzerine gezdirilir.Yağlı kağıt ıslatılarak elde sıkılır ve yemeğin üzerine yerleştirilir. 👉👉👉Ben bu şekilde hazırlayıp iftar saati yaklaşınca fırına verdim👍👍
✅Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 10-15 dakika üzeri kapalı pişirilir.
✅Daha sonra Yağlı kağıt üzerinden alınarak 5 dakika da bu şekilde pişirilir ve fırından alınır.
👌👌👌Mis gibi yemeğiniz hazır😍
Yapacak olanlara afiyet olsun🌸
Sponsorlu Bağlantılar
Tarifi için @gulerinyemeklerii/ teşekkürler
300 gr kuşbaşı doğranmış dana eti
2 adet patlıcan
2 adet patates
2 adet havuç (haşlamış)
1 tane kuru soğan
4-5 adet çarliston biber
2 adet kırmızı kapya biber
2 adet domates(yemeklik doğranmış)
2 yemek kaşığı haşlanmış bezelye
Tuz,karabiber,pulbiber
✅Sosu için:
1 yemek kaşığı domates ve biber salçası (karışık)
2 su bardağı su
✅Dana eti yemeklik doğranmış soğan ile
düdüklü tencerede önce bir miktar kavrulur.
Ardından çok az su ilavesiyle pişirilir.
✅Çok su olmamasına dikkat edin
✅Patlıcan, patates, çarliston ve kapya biberler kuşbaşı doğranıp Kızgın yağda kızartılır
Ve havlu peçetenin üzerinde fazla yağı alınır ✅Büyük borcamın içerisine fazla yağı alınan sebzeler, haşlanmış havuç ve et konup fazla ezmeden harmanlanır
Üzerine yemeklik doğranmış domates ve bezelyeler de eklenir
Tuz, karabiber ve pul biber serpiştirilir ✅Sosu için salça ve su iyice karıştırılır,yemeğin üzerine gezdirilir.Yağlı kağıt ıslatılarak elde sıkılır ve yemeğin üzerine yerleştirilir. 👉👉👉Ben bu şekilde hazırlayıp iftar saati yaklaşınca fırına verdim👍👍
✅Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 10-15 dakika üzeri kapalı pişirilir.
✅Daha sonra Yağlı kağıt üzerinden alınarak 5 dakika da bu şekilde pişirilir ve fırından alınır.
👌👌👌Mis gibi yemeğiniz hazır😍
Yapacak olanlara afiyet olsun🌸
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments