Şöbiyet - Resimli Yemek Tarifleri

Column Left

Takip Et

26 Şubat 2020 Çarşamba

Şöbiyet

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Şöbiyet
800 gr hazır baklavalık yufka
1 su bardağı erimiş tereyağ
Yarım su bardağı sıvıyağ
İç için: 1.5 su bardağı ceviz içi
Yarım çay bardağından biraz fazla tahin
Tarifi için @lezzeti_ask/ teşekkürler
Şerbet iççn:





4 su bardağı şeker
4.5 su bardağı su
1 limon dilimi



Baklava yufkalarının yarısını aralarını yaplayıp üst üste koyalım.bıçakla tam bir kare olarak kesip tahinli cevizden koyup katlayalım.fırın tepsisine ucları birbirinin üzerine gelecek şekilde sırayla dizelim..
Kalan yarım paket baklava yufkasınıda aralarını yağlayıp üst üste koyup tatlıları hazırlayın.. 180 derecede güzelce kızarana kadar pişirelim..tatlı sıcak şerbet soguk olacak..
Afiyet olsun..
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments