Bal Parmak Tatlısı - Resimli Yemek Tarifleri

Column Left

Takip Et

5 Mayıs 2020 Salı

Bal Parmak Tatlısı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bal Parmak Tatlısı
Tarifi için @lezzeti_ask/ teşekkürler
1 dolu yemek kaşığı tereyağ
1 yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
yarım çay bardağı irmik
yarım çay bardağı sıvıyağ
yarım çay bardağı şeker
1 çay kaşığı kabartma tozu
yarım paket vanilin
2-2.5 bardak kadar un
Şerbeti için:
3 su bardağı su
2.5 su bardağı toz şeker
1 limon dilimi





tuzsuz badem.
.
yumuşak ele yapışmsyan kıvsmds bir hamur yoğuralım..hamuru 18 parcaya bölüp videoda ki gibi şekil verelim, sonra irmiğe bulayıp ortasına badem koyalım.180 derecede pişirelim..
şerbet soğuk, tatlı sıcak olacak
.
Tarifle ilgili yorumlarınızı beklerim, şimdiden hayırlı iftarlsr🌸🌸💕
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments