Süt Reçelli
Bisküvi Pastası
malzemeler:
600 gr Pınar Beyaz
400 gr süt reçeli
400 gr betibor bisküvi
200 gr süt
Üzeri için;
200 gr Pınar krema
200 gr çikolata
Yapılışı; Bir kaseye Pınar beyazları alıp, çırpın. ( oda sıcaklığında olursa daha pürüzsüz olur) Süt reçelini ekleyip çırpıp homojen bir karışım elde edin. (Arzu eden pudra şekeri ekleyebilir)
Sütü uygun bir kaseye alın. (soğuk olursa, bisküviler daha kiyir kalir) Kare borcama sütle ıslatılmış bisküvi ile tabanını kaplayin. Üzerine süt recelli peynir kremasinindan sürün. Tekrar bisküvi, krema toplam 5 kat olacak şekilde tekrarlayın. Süt kremasini bir cezveye alın. Kaynamaya başlayınca ocağı kapatın. Üzerine çikolataları ekleyip, karıştırın. Oda sıcaklığına gelince Üzerine dökün. Buzdolabında en az 2-3 dinlendirip, servis edin.
Afiyet olsun....
@gulaymutfakta Tarif için Teşekkür ederim
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments