Susuz Ve Tuzsuz Kavanozda Salamura Yaprak - Resimli Yemek Tarifleri

Column Left

Takip Et

6 Mayıs 2022 Cuma

Susuz Ve Tuzsuz Kavanozda Salamura Yaprak

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 post hilalin_mutfagi_ teşekkürler

Susuz Ve Tuzsuz  Kavanozda Salamura Yaprak Yapmak  istersenız bu vıdeoyu Sonuna kadar İzlemenizi Tavsiye ederim 🤗

Daha sonra Kavanozda ki son halini de paylasıcam 👍 👇👇👇👇👇👇👇👇

Yaprağı 1 kiloluk kavanozlara hic su ve tuz kullanmadan sadece saplarını kesip 2 ser veya 3 er tane yaprağı iki üç sefer katlayip bu sekilde basıyorum daha sonra ağzını sıkıca hic kullanilmamis bir kapakla kapatıyorum kışın kullanmak için👍

Kararma falan olmuyo merak etmeyin önemli olan ağzını yeni bir kapakla sıkica kapatmakve en tabandan itibaren sıkıca doldurmak👍sizde benim gibi oklava kullabilirsiniz😊iki üç gün içinde sararmaya başladığını göreceksiniz.








☑️Yaprakların Kuru Olmasına Dikkat edin

☑️Eger yaprakları bir gün Bekletıp Daha sonra Kavanoza yerlestırırsenız daha fazla yaprak koymuş olursunuz ☑️

.

Kullanacağınız zaman kavonozun agzini açın dikkatli bi şekilde yaprakları yırtmadan çıkarın katladiginiz yerleri açıp ve düzeltin Daha sonra taze yaprak gibi haşlayıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz😊👍

Bu sekilde salamura gibi tuzluda olmuyo gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim🤗

_

_

📍Not:Kavanozlari Oda ısısinda muhafaza edebilirsiniz👍buzdolabina koymayın✋ .

.

.




Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments