post hilalin_mutfagi_ teşekkürler
Susuz Ve Tuzsuz Kavanozda Salamura Yaprak Yapmak istersenız bu vıdeoyu Sonuna kadar İzlemenizi Tavsiye ederim 🤗
Daha sonra Kavanozda ki son halini de paylasıcam 👍 👇👇👇👇👇👇👇👇
Yaprağı 1 kiloluk kavanozlara hic su ve tuz kullanmadan sadece saplarını kesip 2 ser veya 3 er tane yaprağı iki üç sefer katlayip bu sekilde basıyorum daha sonra ağzını sıkıca hic kullanilmamis bir kapakla kapatıyorum kışın kullanmak için👍
Kararma falan olmuyo merak etmeyin önemli olan ağzını yeni bir kapakla sıkica kapatmakve en tabandan itibaren sıkıca doldurmak👍sizde benim gibi oklava kullabilirsiniz😊iki üç gün içinde sararmaya başladığını göreceksiniz.
☑️Yaprakların Kuru Olmasına Dikkat edin
☑️Eger yaprakları bir gün Bekletıp Daha sonra Kavanoza yerlestırırsenız daha fazla yaprak koymuş olursunuz ☑️
.
Kullanacağınız zaman kavonozun agzini açın dikkatli bi şekilde yaprakları yırtmadan çıkarın katladiginiz yerleri açıp ve düzeltin Daha sonra taze yaprak gibi haşlayıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz😊👍
Bu sekilde salamura gibi tuzluda olmuyo gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim🤗
_
_
📍Not:Kavanozlari Oda ısısinda muhafaza edebilirsiniz👍buzdolabina koymayın✋ .
.
.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments