Sponsorlu Bağlantılar
Ev Yapımı Pizza
Benim olculerim biraz fazla 15 tane kadar cikiyor. Miktari kisi sayiniza gore ayarliyabilirsiniz
4 ymek kasigi kurupakma
4 yemek kaşığı seker
4_5 bardak kadar ilik su
Goz karari tuz
Un
Ketcap kekik
Uzeri size kalmis
Kasar yada mozarella
Benim olculerim biraz fazla 15 tane kadar cikiyor. Miktari kisi sayiniza gore ayarliyabilirsiniz
4 ymek kasigi kurupakma
4 yemek kaşığı seker
4_5 bardak kadar ilik su
Goz karari tuz
Un
Ketcap kekik
Uzeri size kalmis
Kasar yada mozarella
Ilik suya maya ve sekeri ekliyerek karistirin. Maya kabarinca tuz ve aldigi kadar un ile yogurun. Hamur mayalaninca yaklasik portakal buyuklugunde bezelere ayirin. Hamuru merdaneyle acin. (Biraz unlayarak) istediginiz kaliba yerlestirin. Ben servis tabaklarini yagladim. Servis tabaklarinda pisirdim. Isterseniz firin tepsiside olur. Amaaaaaaaaaaaaan hamur mamur yoguramam simdi diyorsaniz (dahice) firindan ekmek hamuruda alabilirsiniz. Pizzalarin uzerine ketcaba biraz kekik serperek karistirin bu karisimi surun. Rendelenmis kasar. Sosis sucuk domates mantar zeytin biber yada neli istiyorsaniz ondan koyun uzerine. 180 derecede pisirin. Tarifi için instagram.hediye_altintas ‘a Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments