Trileçe - Resimli Yemek Tarifleri

Column Left

Takip Et

6 Ocak 2019 Pazar

Trileçe

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Trileçe
5yumurta
1su bardagi seker
1su bardagi siviyag
5y.kasigi irmik
1su bardagi un
Yarim su bardagi nisasta
1paket vanilya
1paket k.tozu
Serbeti
4su bardagi sut
3y.kasigi seker
1paket krema
Ustune surmek icin
1paket kremsanti
1caybardagi sut
Karameli
5y.kasigi toz seker
2y.kasigi tereyag
1paket krema





Yapilisi
Once yumurtalari beyazlarindan ayirin sekerin yarisiyla ayri ayri kopurtun beyazlar traskopugu gibi olsun sarilar krema gibi olsun sonra sarilarin oldugu kaba siviyag ve irmik eklensin karistirilsin beyazlarda yavasca buraya eklensin spatula ile karistirilsin en son un nisasta k.tozu vanilya elenerek eklensin ve sondurmeden karistirilip dikdortgen borcama dokulsun 180 derecede pisirilsin Serbeti icin sutu tencereye alin isitin icine krema ve sekeri ekleyin krema eriyip isinana kadar ocakta tutun sonra altini kapatin kekini pisirip iliyinca bu serbeti keke dokun Karameli icin sekeri tavaya alin erisin hic kasik degmesin seker eriyince tereyagi ekleyin karistirin yag sekeri cekene kadar karistirin puruzsuz olsun sonra 1paket kremayi ekleyin karistirin once sertlessede birsure sonra tekrar yumusayip kivam alicak karistirarak pisirin ocagi kapatip biraz sogumasini bekleyin
kremsantiyi sutle cirpin soguyan kekinin ustune surun sonra karameli tatlinin ustune hemen dokmeyin tatlida sogusun karameldebiraz sogusun sonra istediginiz gibi dokun.Tarifi için instagram.ozlem_sbh a Teşekkürler



Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments