Sabahları Bal, Sirke Ve Suyu Karıştırıp İçerseniz Ne Olur? - Resimli Yemek Tarifleri

Column Left

Takip Et

15 Ocak 2020 Çarşamba

Sabahları Bal, Sirke Ve Suyu Karıştırıp İçerseniz Ne Olur?

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Sabahları Bal, Sirke Ve Suyu Karıştırıp İçerseniz Ne Olur?
Stresli bir yaşamınız varsa veya sağlıksız yiyecek,içecek tüketiyorsanız ve kötü alışkanlıklarınız varsa, vücudunuz asidik hale gelir. Böylece PH seviyeleri düşer bu da birçok hastalığa, enfeksiyona, mide bulantısına, enerji eksikliğine ve iltihaplanmaya neden olabilir.
Elma sirkesi, vücudunuzun alkalileşmesine yardımcı olur. Kanınızdaki pH seviyelerini normale döndürecek ve bu da mikroplara ve sağlık sorunlarına karşı mücadeleyi kolaylaştıracaktır. Şimdi size vereceğimiz bu içecek vücudunuzu temizleyip hatta düzenli kullanıldığında karın bölgenizdeki yağları da eritecektir. Enflamasyon, sindirim hastalıkları ve kaslarda, eklemlerde veya boğazda ağrı çeken insanların bu içeceği her gün aç karnına tüketmeleri önerilir.





Elma sirkesi ve ballı içecek tüketmek neden sağlığınız için yararlıdır?
Elma sirkesi, elmadan yapılan fermente bir meyve suyudur. Pektin, B1, B2 ve B6 vitaminleri, biyotin, folik asit, niasin, pantotenik asit, C vitamini ve az miktarda sodyum, fosfor, potasyum, kalsiyum, demir ve magnezyum içerir . Ek olarak, önemli miktarda asetik ve sitrik asit içerir.

Bal, çiçeklerden nektardan yapılmış tatlı bir şuruptur. Potasyum, kalsiyum, magnezyum, demir, çinko, bakır, C vitamini, tiamin, riboflavin, nikotinik asit, B6 vitamini ve pantotenik asit bakımından zengindir. Daha koyu ve daha az işlenmiş bal, besinler açısından daha zengindir.



Bu Karışımın faydaları
kolesterolü düşürür,
kabızlık ve sindirim problemlerini hafifletir,
mide reflü ve yanıklarını tedavi eder,
eklem ağrısını ortadan kaldırır,
iltihabı azaltır,
ağız kokusu ile savaşır,



enerjinizi şarj eder,
boğaz ağrısını hafifletir,
kilo verdirir
Düşük Tansiyonu Dengeler.
Kaynak : https://tarifpaylasimlari.com
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments