6 Kat Pişen Lavaş (Yufka) - Resimli Yemek Tarifleri

Column Left

Takip Et

10 Şubat 2020 Pazartesi

6 Kat Pişen Lavaş (Yufka)

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

6 Kat Pişen Lavaş (Yufka)
@masmavi3_mutfakta/ teşekkürler
Bugün Sizlere 6/7 kat birden pişen Tül Lavaş Tarifini Sunmaktan mutluyum.
Bu Yufkalari,Tantuni dürüm,Döner dürüm,Köfte dürüm...gibi bircok sekilde kullanabilirsiniz.
Hazir yufkalar icin yaptigimiz sos ile porsiyonluk börek yapip Firinda pisirebilirsiniz.
Mesela ben bugün kahvaltiya,yufkayi tavaya alip iki yüzünü biraz kizarttim sonra ortasina 1 yumurta kirdim ve ay seklinde kapatip iki tarafli pisirdim Sahane oldu.
Yapicak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun



Buyrun Malzemeler
13 Yufka cikiyor.
Kullandigim ölçü:250 ml su bardağı
1 su bardağı Su
1 tatli kaşığı Tuz



3 su bardağı Un (dikkatli ekleyin lütfen)
Ara katlar icin:
yarim cay bardağı Sıvıyağ
Kolay gelsin
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments