(Kräuterbutter) Yani Baharatlı Tereyağ tarifi - Resimli Yemek Tarifleri

Column Left

Takip Et

12 Haziran 2023 Pazartesi

(Kräuterbutter) Yani Baharatlı Tereyağ tarifi

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 #Repost @zeynkurabiye




Merhabalar arkadaşlar nasılsınız💕 Bugün sizlere (Kräuterbutter) Yani Baharatlı Tereyağ tarifini paylaşıyorum, beğenilerinizi lütfen esirgemeyin🥰 Et yemeklerinin yanında ya da öncesinde kızarmış sıcak ekmekle atıştırmalık olarak servis edilen ve ya ekmeklerin üzerine sürüp fırında kızartabileceğiniz Taze Otlu Sarımsaklı Tereyağ😋 Dilerseniz bu yağ ile yumurta da pişirebilirsiniz.







Malzemeler

🌿200 gr Tereyağ (oda ısısında)

🌿Taze kekik

🌿Dereotu 

🌿sarımsak

🌿tuz

🌿karabiber

🌿1 dal biberiye 

🌿2 yaprak taze fesleğen (ben koymadım)


Yapılışı;

🌿Yoğurma kabına tereyağı alın ve kıydığınız biberiye, fesleğen, kekik ve diğer bütün malzemeleri iyice yoğurun, ben mikser kullandım.

🌿Tezgahın üzerine bir strech film açın ve yoğurduğunuz yağı strechin üzerine alın.


🌿Strechi dolayarak yağı rulo yapın ve derin dondurucuda 30-40 dakika bekletin.

🌿Sürenin sonunda tereyağını dilimleyerek etin üzerinde yada ekmek dilimlerinin üzerine sürüp fırında kızartabilirsiniz. Afiyet olsun😋 





Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments