Sponsorlu Bağlantılar
Muffin Kalıbında Kadayıf Tatlısı
500gr taze kadayif
150gr tereyag
1su bardagi ceviz ici
Serbeti
3.5 su bardagi su
3su bardagi seker
Birkac damla limon
Kadayiflari elinizle parcalayin erittiginiz yag ile harmanlayin sonrakadayifi kaliplara parca parca basin ortasina ceviz serpin kalan kadayiflarlada uzerlerini kapatin
500gr taze kadayif
150gr tereyag
1su bardagi ceviz ici
Serbeti
3.5 su bardagi su
3su bardagi seker
Birkac damla limon
Kadayiflari elinizle parcalayin erittiginiz yag ile harmanlayin sonrakadayifi kaliplara parca parca basin ortasina ceviz serpin kalan kadayiflarlada uzerlerini kapatin
Serbeti icin once 1su bardagi sekeri su eklemeden karamelize edin seker eriyince kalan sekeri ve suyu ekleyin kaynatin(karamelize olan sekerin uzerine su ekleyince sertlesir endise etmeyin su kaynamaya baslayinca eriyor ) icine limon sıkın cok yogun olmasin serbeti agir olmasin sonra pisirdiginiz kadayiflari kaliptan borcama ters cevirin kadayiflari serbet soguyunca kadayiflariserbetleyinservisten 3.4 saat onceden yapsaniz yeterli yeterli…Tarifi için instagram.ozlem_sbh a Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments