Sponsorlu Bağlantılar
Mayasız El Açması Ispanaklı Börek
Tarifi için @masmavi3_mutfakta/ teşekkürler
Böreğinizi yapip çiğ olarak buzluğa atabilir gerektiği zaman cikarip buzu çözüldükten sonra Fırınlayabilirsiniz👌
Pişmiş böreğinizide ayni şekilde buzluğa atabilirsiniz.
Yapıcak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet Olsum.
Buyrun Malzemeler
Kullandiğım ölçü:250 ml su bardağı
2 su bardağı ılık su
1 su bardağı Süt
2 tatlı kaşığı Tuz
6,5/7 su bardağı Un(dikkatli ekleyin lütfen hafif yumuşak bir hamur olmalı)
Bulamak için:
1 çay bardağı Sıvıyağ)
Ispanakli Harç:
Yarım kg ıspanak
2 orta boy Kurusoğan
3 yeşil sivribiber
2 orta boy Domates
100 gr beyaz Peynir
yarım çay bardağı Sıvıyağ
1 tatlı kaşığı Tuz
1 tatlı kaşığı Acıpulbiber
Pişme Süresi:
Önceden ısınmış alt üst ayar 210°Fırında yaklaşık 45/50 dakika Pişicek.
Kolay Gelsin
Sponsorlu Bağlantılar
Tarifi için @masmavi3_mutfakta/ teşekkürler
Böreğinizi yapip çiğ olarak buzluğa atabilir gerektiği zaman cikarip buzu çözüldükten sonra Fırınlayabilirsiniz👌
Pişmiş böreğinizide ayni şekilde buzluğa atabilirsiniz.
Yapıcak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet Olsum.
Buyrun Malzemeler
Kullandiğım ölçü:250 ml su bardağı
2 su bardağı ılık su
1 su bardağı Süt
2 tatlı kaşığı Tuz
6,5/7 su bardağı Un(dikkatli ekleyin lütfen hafif yumuşak bir hamur olmalı)
Bulamak için:
1 çay bardağı Sıvıyağ)
Ispanakli Harç:
Yarım kg ıspanak
2 orta boy Kurusoğan
3 yeşil sivribiber
2 orta boy Domates
100 gr beyaz Peynir
yarım çay bardağı Sıvıyağ
1 tatlı kaşığı Tuz
1 tatlı kaşığı Acıpulbiber
Pişme Süresi:
Önceden ısınmış alt üst ayar 210°Fırında yaklaşık 45/50 dakika Pişicek.
Kolay Gelsin
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments