Biberli Poğaça - Resimli Yemek Tarifleri

Column Left

Takip Et

17 Haziran 2015 Çarşamba

Biberli Poğaça

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar



Biberli Poğaça
Hamuru icin Malzemeler:
2 Su Bardagi Süt
1 Paket Yasmaya
1 Su Bardagi Siviyag
1 Yemek Kasigi Tuz
1 Yemek Kasigi Tozseker
2 Yumurta
1 cay kasik mahlep olmasada olur
Alabildigi kadar Un
Ici icin Malzemeler:
200Gr Beyaz Peynir
3-4 Adet Sivri Biber
2-3 Adet Kirmizi Biber
2 Adet Domates
Üzerine icin:
Bol Yumurta Sarisi
Yapılışı:
Bir Kalibin icine Sütü ve Mayayi katp iyice eritin.Diger Malzemeleri icine katip kulak memesi yumusaklinda bir Hamur hazirlayin.Ilik bir Ortamda 1 Satt veya 1,5 Saat mayalandirin.Bibeleri ufak ufak dograyin ve kabin icine ilave edin.Sonra Domatesleri ufak ufak dograyip ayni kalibin icine ilave edin.Peynirleri güzel ezip ayni kaliba ilave edin.Bu Mazemeleri güzelcene karistiralim.Hamuru birazdaha Cevizden büyük parcalar kopartin.Elinizle veya Oklavayla hafice acin,resim deki gibi Hamuru kesin ve ic harcini ilave edin Resimdeki gibi Hamuru kivirin ve Tepsiye dizin.Diger Hamurlarida ayni sekilde yapin ve bol yumurta sarisini sürün ve yaklasik 20 veya 30 dakika Tepside dinlendikden sonra Firina veriyoruz alti ve üstü kizarina kadar pisirin.Afiyet olsun ....Esengül Akar Tascekerin Mutfagi'na Teşekkürler











Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments