POĞAÇA - Resimli Yemek Tarifleri

Column Left

Takip Et

21 Haziran 2015 Pazar

POĞAÇA

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar


POĞAÇA
2 su bardagi ilik süt
1 su bardagi siviyag
1 yas maya
2 yumurta sarisi (beyazini üzeri icin ayirin)
8 tatli kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
1 kabartmatozu
125 gr süzme yoğurt (Quark)
ala bildigi kadar un (hamurun kivami cok yumsak olmasi lazim yani ele yapisacak sekilde..) yaklasik 1 kg
hamurun malzemelerini yogrun mayalanmaya bir kenara birakin.. mayasi geldikden sonra bezeler alip hafif bastirip icine peynir koyup kapatip tepside tekrar 15 dk bekletin.. sonra yumurtanin beyazini sürün isteyen susama da serpistire bilir..
175 derecede üzeri kizarana kadar pisirin.Fato'nun Mutfağı'na Teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments