Sponsorlu Bağlantılar
Kavurma
Olmazsa olmazı böbrek yağı,ayrıyetten yağ eklemiyoruz..
4-5kiloya yakın kuşbaşı doğranmış dana eti..
1kiloya yakın ince doğranmış böbrek yağı,tencerenin altına serilir..
Üzerine etler serilir..
4su bardak kadarda su ilave edip,orta hareketli ısıda bir müddet karıştırmadan pişmeye bırakılır..
Alt üst karıştırılıp tuzu ilave edilir..
Olmazsa olmazı böbrek yağı,ayrıyetten yağ eklemiyoruz..
4-5kiloya yakın kuşbaşı doğranmış dana eti..
1kiloya yakın ince doğranmış böbrek yağı,tencerenin altına serilir..
Üzerine etler serilir..
4su bardak kadarda su ilave edip,orta hareketli ısıda bir müddet karıştırmadan pişmeye bırakılır..
Alt üst karıştırılıp tuzu ilave edilir..
Kaya tuzu tercih edilir..
Suyunu çekinceye dek pişmeye bırakılır..
Çekince kısık ateşte ara ara karıştırarak 15-20dakika kadar kavrulur…
Ve hazırdır….Tarifi için instagram.hacerinmutfagi na Teşekkürler
Suyunu çekinceye dek pişmeye bırakılır..
Çekince kısık ateşte ara ara karıştırarak 15-20dakika kadar kavrulur…
Ve hazırdır….Tarifi için instagram.hacerinmutfagi na Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments