Sponsorlu Bağlantılar
Tek Lokmalık Pişmaniye Kurabiye
200 grm oda sıcaklığında tereyağı .
1çay bardak sıvıyağ(bardak ölçümüz 100ml)
2dolu yemek kaşığı pudra şekeri .
3silme yemek kaşığı nişasta.
1su bardak Hindistan cevizi (bardak ölçümüz 200ml)
Aldığı kadar azar azar un ekleyip ele yapışmayan bir hamur elde edilir.
Hamurdan ufak ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlanır.
200 grm oda sıcaklığında tereyağı .
1çay bardak sıvıyağ(bardak ölçümüz 100ml)
2dolu yemek kaşığı pudra şekeri .
3silme yemek kaşığı nişasta.
1su bardak Hindistan cevizi (bardak ölçümüz 200ml)
Aldığı kadar azar azar un ekleyip ele yapışmayan bir hamur elde edilir.
Hamurdan ufak ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlanır.
Tepsiye dizilir.
170 d,15-20 dakika arası beyaz kalacak şekilde pişirilir.
Geniş bir tabağa 1su bardak pudra şekeri .
1su bardak Hindistan cevizi koyup karıştırılır .
Fırından çıkan sıcak kurabiyeler alt üst karışıma iyice bulanır.
Tabağa dizilip soğuduktan sonra hazırdır..Tarifi için instagram.hacerinmutfagi na Teşekkürler
170 d,15-20 dakika arası beyaz kalacak şekilde pişirilir.
Geniş bir tabağa 1su bardak pudra şekeri .
1su bardak Hindistan cevizi koyup karıştırılır .
Fırından çıkan sıcak kurabiyeler alt üst karışıma iyice bulanır.
Tabağa dizilip soğuduktan sonra hazırdır..Tarifi için instagram.hacerinmutfagi na Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments